Ik ben in de eerste plaats trotse moeder van Florian en plusmoeder van Frédèrique en ook nog getrouwd met mijn grote liefde Ferdinand. Dol op lekker eten en ik kook graag gerechten à la Donna Hay voor familie en vrienden. In Italië en aan zee of als het buiten heel warm is kom ik helemaal tot rust.

Als trainer en coach bij Van Harte en Lingsma heb ik vele intensieve persoonlijke ontwikkelingstrajecten begeleid. Hier kwam ik erachter dat onder de leervraag van mijn deelnemers vaak sprake was een dieperliggend probleem: gebrek aan eigenwaarde.

Dit intrigeerde mij mateloos en ik ben mij jarenlang gaan verdiepen in deze problematiek. Hoe werkt een lage zelfwaardering door in ons dagelijkse gedrag en hoe draagt het bij aan onze problemen? 

Lees verder

Ferdinand

Als pater familias geniet ik dagelijks van mijn gezin, samen ontdekken, spelen en ontspannen. Ik ben een muziekliefhebber en bij de eerste klanken van een mooie langspeelplaat in onze luisterstudio ontspan ik al. Mijn uitgebreide kennis van muziek zet ik regelmatig in als muziektherapie.

Echte levenservaring heb ik op mogen doen in mijn inmiddels tweede thuis; Bosnië. Door mijn werkzaamheden bij de Verenigde Naties heb ik tijdens de Balkan Oorlog uiteraard veel gezien en meegemaakt. Mijn wereldbeeld heeft een flinke verdieping gekregen door de heftige ervaringen van een oorlog en door de intensieve kennismaking met vele culturen. Levenslessen die tot op vandaag van grote waarde blijken te zijn.

lees verder